Partners - djcoaching.nl DJ Coach, djcoaching.nl, voor de start van een succesvolle dj-carrière.

Partners

djcoaching.nl werkt samen met andere entertainers, artiesten en bedrijven. Hieronder een lijst met collega's en bedrijven, en netwerken waar wij graag zaken mee doen.

The Wedding DJ

Als regiomanager van The Wedding DJ is DJ coach Dimitri Visch verantwoordelijk voor alle bruiloftsboekingen in Rotterdam en stuurt hij een team van allround DJ’s aan die staan voor kwaliteit. De afgelopen jaren is The Wedding DJ betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland. Alle DJ’s van The Wedding DJ hanteren de stappen uit het boek van Dimitri en behalen zichtbaar en blijvend resultaat.


The Wedding DJ

The Wedding DJ


Duckerdie

Duckerdie is de ontwerper van deze responsive website en van al onze ontwerpen en designs voor drukwerk. Duckerdie is flexibel, kundig en verrast ons keer op keer met op maat gemaakte ontwerpen.


Duckerdie

Duckerdie ontwerpt voor DiscoRoyaal


ZEPnl

ZEPnl is de zakelijke community voor ondernemers in de Eventbranche die samen willen groeien al ondernemer en als professional. ZEPnl is actief in diverse regio’s en heeft drie pijlers; verbinden, kennis delen en samenwerken. DJ Coaching is aangesloten bij ZEP010


ZEPnl

Wefact

KAY’S ODYSSEY – THE EXPERIENCE

De grootste platenzaak van Nederland en hofleverancier van DiscoRoyaal!. 1500m2 aan elpees, cd's, vinyl, dvd's, singles, boeken en audioapparatuur. In Wagenberg in de buurt van Breda.

Kay's Odyssey

Kay's Odyssey Hofleverancier van DiscoRoyaal

WeFact

WeFact helpt je om slimmer te factureren waardoor je tijd bespaart, fouten voorkomt en altijd een actueel inzicht in je administratie heeft.

Wefact

Wefact

Plug & Pay

Met Plug&Pay maak je in een handomdraai een effectieve betaalpagina voor je website, zowel voor eenmalige transacties als abonnementen. Koppel met Mollie, kies uit conversie geoptimaliseerde templates en verhoog je orderwaarde met upsells en meer!

Plug & Pay

plug & Pay

The Huddle

Met de Huddle Software maak je in een handomdraai een community en e-learning platform.

The Huddle

The Huddle


Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluit dit boek goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt.
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.miem.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.miem.nl

10 stappen boek
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lees dan het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière"


Koop het boek
10 weken cursus
Wil je echt doorpakken?

Volg dan de online cursus: "In 10 weken een succesvolle dj-carrière"


Schrijf je in
Boektrailer
Interview

Download of bekijk hier het inkijkexemplaar.

Podcast

Beluister hier de ZEPnl podcast terug waarin DJ Coach Dimitri Visch is geïnterviewd door Natasja Torcqué.

IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE DJ-CARRIÈRE

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Volg DJ Coaching op Facebook