Gratis DJ Cursus

Tips om een succesvolle DJ te worden
gratisdjcursus gratisdjcursus

Pas de tips toe en groei als DJ

Leer hoe je meer boekingen krijgt
Krijg door het toepassen van de tips een vollere agenda
Breek door als DJ
Krijg meer voldoening als DJ
Draai vaker op de mooiste en leukste locaties
Houd meer geld over van je DJ werk
Krijg meer fans
Groei verder in het vak
Krijg meer tevreden klanten
Wordt beter online vindbaar
Krijg meer bekendheid als DJ
Ontvang hogere gages

Ben jij klaar voor de volgende stap in je DJ-carrière?

Is het jouw missie als DJ om zoveel mogelijk mensen te vermaken met het draaien van muziek? Wil je groeien en wil je meer en betere boekingen krijgen, waardoor je bekender wordt? Lees dan dit gratis e-book.

Als DJ ben je vaak onbewust alleen bezig met de techniek, maar niet met de marketing of met het ondernemen als DJ. Om te groeien, moet je echter niet alleen weten hoe je moet draaien, maar ook hoe je moet ondernemen.

Dimitri leert je in dit e-book hoe je moet denken en handelen als een ondernemer. Hij vertelt je niet hoe je moet draaien, maar wel hoe je jouw dj-carrière een boost geeft en hoe je een professional wordt en blijft. Met de tips kun je gelijk aan de slag.

Dimitri "Dimitri Visch is al meer dan 20 jaar een veelgevraagde en succesvolle DJ en coach. Hij heeft als DJ meer dan 10.000 mensen vermaakt, heeft op veel plekken gedraaid en van alles gezien. Met deze ervaring heeft hij het recept gevonden om succesvol te zijn en te blijven als DJ. Met zijn jarenlange ervaring coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. "

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluiten de tips goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.masterineventmanagement.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.masterineventmanagement.nl

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Download hier de Gratis DJ Cursus