Goede doelen

Van elk verkocht boek schenken wij een donatie aan het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam. Elk jaar op 31 december maken wij de opbrengst bekend.

Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

In Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt..


Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam

Ronald McDomald Huis Sophia Rotterdam

10 stappen boek
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lees dan het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière"


Koop het boek
10 weken cursus
Wil je echt doorpakken?

Volg dan de online cursus: "In 10 weken een succesvolle dj-carrière"


Schrijf je in
Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluit dit boek goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt.
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.miem.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.miem.nl

Boektrailer
Interview

Download of bekijk hier het inkijkexemplaar.

Podcast

Beluister hier de ZEPnl podcast terug waarin DJ Coach Dimitri Visch is geïnterviewd door Natasja Torcqué.

IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE DJ-CARRIÈRE

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Volg DJ Coaching op Facebook

Lees hier waarom je als DJ iets kan leren van Lee Towers. https://www.djcoaching.nl/de-lee-towers-methode.php #dj #groei #leetowers #coach... lees meer

Bekijk op Facebook

Het heeft even geduurd, maar eindelijk heeft mijn voorbeeld in de Nederlandse entertainment industrie, en schrijver van het voorwoord van mijn boek: "In 10 sta... lees meer

Bekijk op Facebook

Koop net zoals HeyFrankie het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière" en krijg een gratis vermelding op vindendj.nl. https://vindeendj.nl/sample-page... lees meer

Bekijk op Facebook

Ben jij klaar voor de volgende stap? Laten we bellen! In het gratis telefonische coachgesprek (30 minuten) ga je met mij samen kijken en inzoomen op jouw dj-car... lees meer

Bekijk op Facebook