DJ Coach - djcoaching.nl DJ Coach, djcoaching.nl, voor de start van een succesvolle dj-carrière.
DJ Coach Dimitri Visch

DJ Coach

Dimitri Visch is DJ, coach, spreker, ondernemer en de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle carrière". Als eventmanager is hij betrokken bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en staat hij vaak zelf als stralend middelpunt op het podium.

Achter de schermen is hij de organisator, opdrachtgever, ondernemer en de kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Met meer dan 20 jaar dj-ervaring, coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven met hun dj-carrière.

Meer weten? Neem contact op

DJ Coach Dimitri Visch van djcoaching.nl is

Meer dan 20 jaar DJ
Spreker
Een gepassioneerd muziekliefhebber
Vinyl freak
Gecertificeerd eventmanager (EMa)
De auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle carrière"
Coach
Ondernemer
Docent, motivator en inspirator
Humoristisch, direct en confronterend
altijd gericht op groei en samenwerking
een echte levensgenieter

IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE DJ-CARRIÈRE

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

DJ Coach

Dimitri Visch is DJ, coach, spreker en ondernemer en de auteur van het boek: "In 10 stappen een succesvolle carrière". Als eventmanager is hij betrokken bij het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen en staat hij vaak zelf als stralend middelpunt op het podium. Achter de schermen is hij de organisator, opdrachtgever, ondernemer en de kritische klant. Hij kent het klappen van de zweep en beide kanten van de medaille. Met meer dan 20 jaar dj-ervaring, coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven met hun dj-carrière.

Contactgegevens Diensten

Dimitri aan het woord:
Als coach bij djcoaching.nl begeleid ik DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. In meer dan 20 jaar tijd heb ik veel samengewerkt met DJ’s en kwam ik erachter dat de meeste DJ’s technisch heel goed zijn, maar niet denken aan marketing en ondernemerschap. Ik heb veel van deze DJ’s gevraagd en ongevraagd van advies voorzien. Ik wil dan ook zoveel mogelijk DJ’s helpen kwalitatief beter en succesvoller te worden, zodat het vak meer aanzien krijgt. De resultaten die ik hierin heb behaald, motiveerden me om dit boek te schrijven en een succesvolle coachingspraktijk op te zetten. Ook spreek ik regelmatig voor grote groepen over dit onderwerp.

Naast mijn werkzaamheden als coach verzorg ik als DJ en eventmanager, met Disco Royaal en Royaal Events, opdrachten voor bedrijven en particulieren. Elke boeking is een beleving, waarbij ik ook naar de doelstellingen van de opdrachtgever kijk.

cover boek  DJ Coach Dimitri Visch in 10 stappen een succesvolle dj carriere

Mijn specialiteit als DJ is het publiek meenemen op een muzikale tijdreis door de jaren 70, 80, 90 en het heden, waarbij de rode draad disco is, gecombineerd met guilty pleasures. Hierbij gebruik ik ook ouderwets vinyl.

Publieksopwarming is één van mijn talenten. Ik probeer het publiek niet alleen met mijn muziek bij mijn optreden te betrekken, maar ik bedenk ook altijd iets ludieks wat past bij de opdracht. Presenteren of aankondigen doe ik met gemak, ook hierin probeer ik er altijd iets speciaals van te maken.

Als regiomanager van The Wedding DJ (www.theweddingdj.nl) ben ik verantwoordelijk voor alle bruiloftsboekingen in Rotterdam en stuur ik een team van allround DJ’s aan die staan voor kwaliteit. De afgelopen jaren is The Wedding DJ betrokken geweest bij honderden huwelijksfeesten in Nederland . Alle DJ’s van The Wedding DJ hanteren de stappen uit mijn boek en behalen zichtbaar en blijvend resultaat.’

Kijk voor meer referenties en diensten op www.royaalevents.nl en www.discoroyaal.nl

Wil je meer over mij weten als DJ coach, of wil je echt aan de slag met de stappen uit mijn boek of cursus en zoek je de juiste begeleiding? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag verder met 1-op-1-coaching of met één van de cursusprogramma’s.

Contactgegevens Diensten
Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluit dit boek goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt.
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.miem.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.miem.nl

10 stappen boek
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lees dan het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière"


Koop het boek
10 weken cursus
Wil je echt doorpakken?

Volg dan de online cursus: "In 10 weken een succesvolle dj-carrière"


Schrijf je in
Boektrailer
Interview

Download of bekijk hier het inkijkexemplaar.

Podcast

Beluister hier de ZEPnl podcast terug waarin DJ Coach Dimitri Visch is geïnterviewd door Natasja Torcqué.

IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE DJ-CARRIÈRE

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Volg DJ Coaching op Facebook