Hoe ziet jouw dj-booth eruit? - djcoaching.nl DJ Coach, djcoaching.nl, voor de start van een succesvolle dj-carrière.

Hoe ziet jouw dj-booth eruit?

Zorg altijd voor een nette en opgeruimde DJ booth. Werk kabels zoveel mogelijk weg met klittenband of gaffa tape. Het is een kleine moeite. Zorg dat haspels niet in de weg liggen en dat alle kabels 1 kleur hebben. Plaats lege kisten terug in de auto en zet ze neer waar de klant niet komt.

Tip: Maak eens een foto van je opstelling. Op een foto zie je meer dan dat je op het blote oog ziet, vooral als het een foto is van wat verder zodat je een overzicht hebt.

Het is erg onprofessioneel om reclame op je DJ booth te hebben, tenzij je geboekt bent voor een concept en het logo onderdeel is van de beleving. Zeker bij bedrijfsevents en bruiloften, hoort alles neutraal te zijn. Let maar eens op hoe vaak je een DJ booth ziet met spandoeken waarop groot staat: DJ Henk, voor al uw feesten. Bel 06……

Hoe maak je dan reclame? Heel subtiel. Zorg altijd dat je visitekaartjes bij de hand hebt. Ben je geboekt door een boeker of sta je namens iemand anders? Geef dan nooit je eigen visitekaartje maar die van het bedrijf waar je voor draait. Zet er met pen je naam erop zodat ze weten wie je bent. Als je een goede show neerzet vraagt men vanzelf wel wie je bent. Mij streven is om bij elke boeking minimaal drie kaartjes weg te geven.

Wil meer weten of doorgroeien als DJ?

Lees dan mijn boek

Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluit dit boek goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt.
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.miem.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.miem.nl

10 stappen boek
Ben jij klaar voor de volgende stap?

Lees dan het boek: "In 10 stappen een succesvolle dj-carrière"


Koop het boek
10 weken cursus
Wil je echt doorpakken?

Volg dan de online cursus: "In 10 weken een succesvolle dj-carrière"


Schrijf je in
Boektrailer
Interview

Download of bekijk hier het inkijkexemplaar.

Podcast

Beluister hier de ZEPnl podcast terug waarin DJ Coach Dimitri Visch is geïnterviewd door Natasja Torcqué.

IN 10 STAPPEN EEN SUCCESVOLLE DJ-CARRIÈRE

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Volg DJ Coaching op Facebook