In 10 stappen een succesvolle dj-carrière

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Koop dan het boek van DJ Coach Dimitri Visch voor:

€ 9,95

Betaal alleen de druk en verzendkosten


Ja! Ik wil het boek!

Pas de stappen uit het boek toe en groei als DJ

Leer hoe je meer boekingen krijgt
Krijg door het toepassen van de stappen een vollere agenda
Breek door als DJ
Krijg meer voldoening als DJ
Draai vaker op de mooiste en leukste locaties
Houd meer geld over van je DJ werk
Krijg meer fans
Groei verder in het vak
Krijg meer tevreden klanten
Word beter online vindbaar
Krijg meer bekendheid als DJ
Ontvang hogere gages

Koop het boek vandaag nog en ontvang:

Alle bestanden die in het boek vermeld staan
De e-book versie van het boek
Exclusieve toegang tot de besloten community
Het audioboek
Een gratis vermelding op vindeendj.nl (t.w.v. 97,- Euro)
Korting op de jaarlijkse DJ Masterclass
Het werkboek voor de opdrachten uit het boek
Tips, trucs en advies van collega DJ's
Kortingen bij partners
Toegang tot de online leeromgeving
Speciale aanbiedingen
Inspirerende e-mails met DJ nieuws

Tegenwoordig zijn er meer DJ’s dan dat er kapsalons zijn in een middelgrote stad. Iedereen die op zijn zolderkamer weleens een playlist heeft gemaakt, of een cd wisselt, noemt zichzelf een DJ. Wie kent er niet een neefje van de buurman die DJ is? Je drukt op een knop en de software doet de rest. De zorgvuldig opgebouwde muziekcollectie op cd en vinyl is vervangen door een onlinebibliotheek van muziek die je kunt streamen. Als het schijnbaar zo makkelijk is, hoe overleef je dan in deze wereld als fulltime DJ? Je moet dus blijvend onderscheidend, vernieuwend en verrassend zijn.

Is het jouw missie als DJ om zoveel mogelijk mensen te vermaken met het draaien van muziek? Wil je groeien en wil je meer en betere boekingen krijgen, waardoor je bekender wordt? Lees dan dit boek.

Als DJ ben je vaak onbewust alleen bezig met de techniek, maar niet met de marketing of met het ondernemen als DJ. Om te groeien, moet je echter niet alleen weten hoe je moet draaien, maar ook hoe je moet ondernemen.

Dimitri leert je in dit boek hoe je moet denken en handelen als een ondernemer. Hij vertelt je niet hoe je moet draaien, maar wel hoe je jouw dj-carrière een boost geeft en hoe je een professional wordt en blijft. In elke stap vind je praktijkvoorbeelden van DJ’s die dit stappenplan ook met succes hebben toegepast. Met de opdrachten aan het eind van elke stap kun je gelijk aan de slag. Ook krijg je als lezer van dit boek een profiel op www.vindeendj.nl en toegang tot een online community, waar je samen met andere DJ’s werkt aan je dj-carrière.

DJ Coach forum overzicht succesvolle dj carriere

Alle begin is moeilijk, maar je moet ergens starten. Misschien begin je net aan je dj-carrière, of ben je een doorgewinterde DJ met veel draai-ervaring. Je wilt dit boek lezen omdat je wilt groeien als DJ en als ondernemer. Je wilt meer en betere boekingen en succesvol zijn en blijven.

Waar je ook staat in je carrière, je wilt verder. Alle stappen die in het boek staan, zijn op alle niveaus uit te voeren. Het maakt niets uit of je een beginnende DJ bent, of juist heel ervaren bent. Haal eruit wat voor jou werkt.

Het boek bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1. Onderscheid jezelf als DJ
Om succesvol te zijn als DJ is het belangrijk dat je weet welk type DJ je bent, wat je stijl is, en welk publiek en soorten opdrachten je het fijnst vindt. Deze eerste stap is misschien wel de belangrijkste stap uit het hele boek.

Stap 2. Denk als een ondernemer
Een DJ is een ondernemer. Je zet jezelf en je diensten in de markt. In deze stap leert DJ coach Dimitri je te denken en handelen als een ondernemer.

Stap 3. Bepaal je verdienmodel
In deze stap maak je een verdienmodel. Dit doe je door een overzicht te maken van je kosten en het in kaart brengen van je werkelijke uren die je per boeking kwijt bent. Met een eenvoudige rekensom bepaal je voor jezelf wat je minimaal moet verdienen aan een klant en welke gage je moet rekenen.

Stap 4. Straal succes uit
Breng het geleerde in de praktijk tijdens een boeking. Je leest hier hoe je succes en zelfverzekerdheid uitstraalt als je als DJ aan het werkt bent.

Stap 5. Word herkend
Hoe kom je aan boekingen? Werk aan je marketing. In deze stap geeft DJ coach Dimitri je tips om beter herkend (offline en online) te worden, zodat je meer boekingen krijgt.

Stap 6. Verkoop belevingen
Een DJ is een beleving. Klanten boeken geen persoon die alleen maar plaatjes draait, maar een persoonlijkheid die het feest maakt of kraakt. Het is de muziek die de toon zet. Aan de hand van het fasemodel leer je een boeking vooraf vorm te geven, zodat je optimaal aansluit bij de verwachte klantbeleving. Verkoop een verhaal.

Stap 7. Wees voorbereid
Een goede voorbereiding is het halve werk. Neem elke boeking serieus. In deze stap geef ik je tips hoe je goed beslagen ten ijs komt bij elke opdracht.

Stap 8. Weet hoe je apparatuur werkt
Weet als geen ander hoe je eigen apparatuur werkt. Dit scheelt enorm in de opbouwtijd en als er calamiteiten zijn, ben je voorbereid. DJ coach Dimitri geeft je handreikingen zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het misgaat. Wat er ook gebeurt, blijf altijd kalm en raak niet in paniek.

Stap 9. Zorg goed voor jezelf
Er zijn veel DJ’s die op jonge leeftijd een burn-out hebben. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt in alles wat je doet. In deze stap geeft DJ coach Dimitri je tips hoe je het langer volhoudt en hoe je gezond blijft. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, zodat je mentaal ook alles aankan.

Stap 10. Geniet en evalueer
In deze laatste stap leert DJ coach Dimitri je het nut en het belang van evalueren, zodat je groeit als DJ en meer kan genieten. Zo word je uiteindelijk beter in wat je doet.

DJ Coach Dimitri Visch van DJCoaching.nl met zijn Boek in 10 stappen een successvolle dj carriere "Dimitri Visch is al meer dan 20 jaar een veelgevraagde en succesvolle DJ en coach. Hij heeft als DJ meer dan 10.000 mensen vermaakt, heeft op veel plekken gedraaid en van alles gezien. Met deze ervaring heeft hij het recept gevonden om succesvol te zijn en te blijven als DJ. Met zijn jarenlange ervaring coached hij bij djcoaching.nl DJ’s die succesvoller willen worden en blijven in hun dj-carrière. "

Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Probeer je te onderscheiden. Doe niet wat iedereen al doet. Als je succesvol als DJ wilt zijn, dan moet je durven opvallen, en dat kan op verschillende manieren. Opvallen door een clownspak aan te trekken, door goedkoop te zijn of door kwalitatief aantoonbaar goed te presteren. Mijn voorkeur heeft de laatste optie. Als dat voor jou ook zo is dan sluit dit boek goed aan op je dj-carrière.
- Albert Verwater, www.theweddingdj.nl

Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

Dimitri is een succesvolle allround DJ, eventmanager en coach. Hij leert jou niet hoe je moet draaien, dat is jouw passie en daar heb je al veel tijd en geld in gestoken. Hij helpt je bij het profileren van jezelf, geeft tips, advies, denkt mee met de zaken waar jij tegen aan loopt.
- Carl Borgreven, www.soundtrack.nl

DJ Lody, www.djlody.com

Dimitri geeft je adviezen waar je als doorgewinterde DJ wat aan hebt. Door zijn jarenlange ervaring en duidelijke uitleg weet hij elke DJ naar een hoger niveau te tillen.
- DJ Lody, www.djlody.com

Harry de Winter, www.masterineventmanagement.nl

Ik heb Dimitri leren kennen als cursist bij onze leergang Master in Event Management, die hij met succes heeft afgerond. Dimitri is een zeer gedreven vakman en vooral een prettige persoonlijkheid. Een man met een duidelijke missie en met zijn behaalde resultaat laat hij als 'Certified Event Professional' zien dat hij bevoegd en bekwaam is binnen de evenementen sector.
- Harry de Winter, www.miem.nl

Boektrailer

Interview

Download of bekijk hier het inkijkexemplaar.

Podcast

Beluister hier de ZEPnl podcast terug waarin DJ Coach Dimitri Visch is geïnterviewd door Natasja Torcqué.

Geef je dj-carrière een boost, krijg meer boekingen en groei als ondernemer